Γίνε Συνεργάτης μας

Αναζητούμε συνεργάτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Στα πλαίσια της επιχειρηματικής μας ανάπτυξης, αναζητάμε επαγγελματίες με εμπειρία και τεχνικές γνώσεις, αλλά και πάθος και όρεξη για δουλειά, επαγγελματίες που θέλουν να αναπτύξουν τη δουλειά τους, να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και με σύμμαχο την τεχνολογία, να προσφέρουν στους πελάτες τους καινοτόμες λύσεις.

Μπείτε κι εσείς στο δίκτυο των συνεργατών μας, αυξάνοντας τα κέρδη σας και ισχυροποιώντας την θέση σας στην αγορά.

Διαθέτουμε ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε γιατί!

Ανταγωνιστικό Προϊόν

Η Εφαρμογή e-timologia είναι ένα άκρος ανταγωνιστικό προϊόν με απεριόριστες δυνατότητες και αυτοματισμούς, με ποικίλες εφαρμογές σε διάφορους κλάδους, ικανό να μεταφέρει την ανταγωνιστικότητα σας σε υψηλά επίπεδα.

Διασφάλιση Προμήθειας Συνεργάτη

Με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι σε κάθε συνεργάτη μας, διασφαλίζουμε και εγγυόμαστε την προμήθεια 50% σε κάθε συνεργάτη μας εφ' όρου ζωής για την κάθε ενεργή άδεια που είναι στον λογαριασμό του, ενισχύοντας έτσι τον υγιή ανταγωνισμό σε κάθε σημείο σε όλη την Ελλάδα.

Αξιοπιστία

Πρόσβαση σε κάθε συνεργάτη μας στην πλατφόρμα διαχείρισης πελατών για να διαχειρίζεται τους πελάτες του, να βλέπει πότε πρέπει να ανανεωθεί κάθε άδεια, να έχει πρόσβαση στην οικονομική καρτέλα και άλλες πολλές δυνατότητες.

Δωρεάν & Συνεχής Εκπαίδευση

Εξειδικευμένα στελέχη μας με υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο εκπαιδεύουν συστηματικά κάθε συνεργάτη μας στην χρήση, υποστήριξή και εφαρμογή του προϊόντος μας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και καθοδηγώντας τους σε κάθε αναβάθμιση (update) του προϊόντος.

Για Συνεργάτες

Οδηγίες & Βίντεο

Εγκατάσταση & Ενεργοποίηση

Παραμετροποίηση

Ανανέωση Άδειας

Ρύθμιση Gmail

Οδηγίες Ενεργοποίησης

Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε εφαρμογής από demo σε κανονική εάν είστε συνεργάτης θα πρέπει να εισέλθετε στην πλατφόρμα από την επιλογή «Σύνδεση» με τους κωδικούς σας, να ανοίξετε τα στοιχεία του νέου τελικού πελάτη να πάρετε το κλειδί ενεργοποίησης που θα δημιουργηθεί αυτόματα και κατά την είσοδο σας στην εφαρμογή του πελάτη να το πληκτρολογήσετε στην θέση «Ενεργοποίηση Εφαρμογής» αφού έχετε συμπληρώσει στο ίδιο πλαίσιο που θα σας βγει τα στοιχεία του πελάτη, ΠΡΟΣΟΧΗ το ΑΦΜ που έχετε καταχωρήσει στην πλατφόρμα στον πελάτη πρέπει να είναι το ίδιο και στην Φόρμα που θα σας βγει στο πρόγραμμα.

Για τελικούς πελάτες που θέλουν να ενεργοποιήσουν την εφαρμογή να μας καλέσετε από την φόρμα επικοινωνίας.

Κάτω από το πεδίο «Ενεργοποίηση Εφαρμογής» υπάρχει ένα πεδίο τσεκ με περιγραφή «Διαγραφή Όλων των στοιχείων DEMO» θα το τσεκάρετε κατά την ενεργοποίηση για να μηδενίσει η εφαρμογή όλες τις demo κινήσεις που ίσως κάνατε και να ξεκινήσει καθαρό στην ενεργοποίηση που κάνετε.

Εγχειρίδια

Scroll to Top